تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم

واکنش باشگاه پرسپولیس به فسخ بیرانوند

عضو کمیته حقوقی و وکیل باشگاه پرسپولیس گفت: علیرضا بیرانوند از محل قرارداد ۱۱۸۵ و الحاقیه آن، طلبی نداشت که به جهت آن برای فسخ یک طرفه قرارداد اقدام کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 19
کد خبر: ۲۴۶۰۶۵

به گزارش راهبرد معاصر از باشگاه پرسپولیس، هومن هدایتی امروز چهارشنبه در ارتباط با فسخ یک طرفه قرارداد از سوی علیرضا بیرانوند اظهار داشت: قرارداد جناب آقای بیرانوند به شماره ۱۱۸۵، در ابتدای فصل ۰۳-۱۴۰۲ و به مدت دو فصل منعقد شد. به این ترتیب تا پایان فصل پیش روی فوتبال ایران، اعتبار داشت. این قرارداد فاقد بند فسخ بود.

 

وی ادامه داد: در فروردین ماه سال جاری (۱۴۰۳) الحاقیه‌ای به این قرارداد اضافه شد. بر اساس آن، باشگاه تعهد نمود که مطالبات ایشان بابت قرارداد ۱۱۸۵ تا ۱۵ روز پس از خاتمه فصل رقابت‌ها پرداخت شود. طبق گزارش معاونت محترم امور مالی، تمام مطالبات ایشان از بابت قرارداد ۱۱۸۵، اعم از اصل قرارداد، پاداش‌ها و امتیازات (آپشن‌ها)، تماما تامین و پرداخت شده است و ایشان هیچ‌گونه طلبی بابت قرارداد ۱۱۸۵ از باشگاه پرسپولیس ندارد.

 

با این وجود، نامبرده در تاریخ امروز، ۳۰ خرداد ۱۴۰۳، با مراجعه به سازمان لیگ فوتبال ایران نسبت به فسخ یک طرفه قرارداد ۱۱۸۵ اقدام نمود و جهت و دلیل این اقدام را عدم دریافت مطالبات مربوط به قرارداد مذکور عنوان کرده است، در حالی که وفق گزارش معاونت امور مالی، علیرضا بیرانوند از محل قرارداد ۱۱۸۵ طلبی ندارد.

 

وکیل باشگاه پرسپولیس در پایان تصریح کرد: بنابراین، به طور مشخص فسخ یک‌طرفه ایشان نسبت قرارداد موصوف (۱۱۸۵)، غیر موجه تلقی می‌شود و استفاده از ظرفیت‌های مقررات انضباطی فوتبال و مقررات تعیین وضعیت پس از تصمیم مدیران باشگاه، نسبت به ایشان قابل اعمال خواهد بود.

ارسال نظر
آخرین اخبار